Showroom

Showroom van Zaanbever: omdat je een vloer eerst van dichtbij wilt zien

Een vloer is dé sfeermaker in je huis. En die sfeer wil je proeven voordat je de vloer koopt.
Kom naar onze showroom en neem al je zintuigen mee.

Geen dertien-in-een-dozijn

Gewoon? Daar doen wij niet aan. Onze showroom is anders dan anders, net zoals onze collectie. De ruimte staat niet volgestouwd met kleine samples, maar is ruim opgezet met grote showborden. De boards zijn overzichtelijk onderverdeeld in houten vloeren en PVC en laminaat, zodat je duidelijk het verschil ervaart.

Zaanbever houten vloeren

Geen kunstlicht maar daglicht

Een vloer reageert op elke lichtsoort weer anders. In onze showroom zie je de vloeren daarom bij het eerlijkste licht dat er is: daglicht. Dit maakt het kiezen van de vloer gemakkelijker. En het voorkomt dat de vloer thuis totaal anders uitpakt dan in de winkel.

Een verademing
“We hebben voor onze nieuwbouwwoning een vloer gekocht bij Zaanbever. Wat een verademing na een paar “parketstunters” te hebben bezocht. Je krijgt hier zeer vakkundig advies in een zeer ruime en lichte showroom. De voorbeelden zitten niet op een plankje van 1 vierkante meter, maar mooie grote borden van een paar meter zodat je een goed beeld krijgt van de daadwerkelijke vloer. Het uiteindelijk leggen van de vloer door de hele woning is in een woord: Vakwerk! Feico is zeer vakbekwaam en werkt netjes en heeft oog voor detail. Sjors en team bedankt voor de mooie vloer! Hier gaan we jarenlang plezier van beleven”
– Rogier Swarts, Heiloo

Meer reacties

En hoe kies je een vloer?

Daar weten onze medewerkers alles van. Sjors, Denise, John, Rob, Feico en Maikel adviseren je graag. Ze vertellen je alles over vloeren, ondervloeren, kleuren, materialen, onderhoud én: vloeren gecombineerd met vloerverwarming. Want dat kan in de meeste gevallen ook, al dacht je misschien van niet.

Je mag bij ons ook dweilen

Ja, je leest het goed. In de showroom laten we je zien hoe gemakkelijk het onderhoud van onze vloeren is. Wekelijks een dweiltje met speciale vloerzeep en één keer per jaar olie of was: het kan in een handomdraai met onze handige vloermopset. Kom gerust kijken en proberen.

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

De showroom van Zaanbever ligt in Beverwijk, vlakbij afrit 8-Zaanstad van de A9. Vanuit de Zaanstreek, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn we binnen het halfuur bereikbaar. Parkeren is nooit een probleem en het is nog gratis ook.

Bezoek ons en laat je inspireren

Je bent zes dagen per week welkom om sfeer te proeven. En de koffie mag je ook proberen.

Heb je een vraag of wil je gewoon meer informatie? Dat kan ook. Vul het formulier hiernaast in en je hoort binnen twee werkdagen van ons.

Openingstijden
Dinsdag tot en met zaterdag
10:00 – 17:00
Zaanbever houten vloeren
Schieland 14
1948 RM Beverwijk
0251 – 227512
info@zaanbever.nl

    Naam*

    Email*

    Telefoonnummer*

    Wat kunnen we voor je doen?*

    Neem code over:captcha