reviews

PVC Vloer en Laminaat
hoogwaardig materiaal

vind jouw ideale vloer

Keuze voor Comfort en Stijl!​

Keuze voor Comfort en Stijl!

De nieuwste generatie PVC

Bijna niet meer van echt te onderscheiden

Bekijk een aantal van onze vele opties

Wil je onze vloeren graag in het echt bekijken? Bezoek onze showroom.

Vind jouw ideale vloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Welke vloer past het best bij jou?

1. PVC-vloer of laminaat?

Wat kan ik het beste kiezen?

Het belangrijkste verschil zit ‘m in de nieuwste generatie PVC die je bij Zaanbever vindt: PVC Wtech. Dit is een luxe PVC vloer die eruitziet als een echte houten vloer met noesten en nerven. Slijtvast, vochtbestendig en krasvast.

Toon meer informatie

PVC Wtech onderscheidt zich met zijn unieke drielagige constructie, die zorgt voor stabiliteit, slijtvastheid, en compatibiliteit met vloerverwarming. Heel geschikt voor woonkamer, winkel en kantoor plus een slimme keuze voor energiebesparing. Tot slot is PVC een duurzame en recyclebare keuze, in tegenstelling tot laminaat dat na ongeveer 10 jaar moet worden vervangen.

Vraag nu een offerte aan >

2. Vloerverwarming

Een ideale combinatie?

Absoluut! Zowel ons PVC als laminaat zijn ontworpen voor een perfecte samenwerking met vloerverwarming. Geniet van een warm en comfortabel huis met de hoogste warmte-efficiëntie.

Toon meer informatie

Onze vloeren bieden niet alleen comfort en stijl, maar zijn ook praktisch in gebruik. Geen risico op naden of bobbels en een ideale keuze als hoofdverwarming, waardoor radiatoren overbodig worden.

Vraag nu een offerte aan >

3. Onderhoud van je vloer

Hoe onderhoud ik mijn PVC of laminaatvloer?

Onderhoud is eenvoudig met onze PVC en laminaatvloeren. Stofzuigen en dweilen volstaan om je vloer er prachtig uit te laten zien en dat kun je gerust een weekje overslaan. Of twee. Ideaal voor de drukbezette moderne levensstijl.

Toon meer informatie

PVC is vocht- en vuilafstotend zonder naden, en laminaat is beschermd tegen alledaagse ongelukjes. Zorgeloos wonen met de look van hout of beton, zonder het zware onderhoud. Een houten vloer moet je één keer per week dweilen met beschermende vloerzeep, wil je ‘m mooi houden.

Neem contact op voor advies >

Perfectie van plank
tot plaatsing

Perfectie van plank tot plaatsing

De Vijf Vinkjes van Zaanbever

Contactformulier

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of heb je een vraag? Wij helpen je graag!