Reviews

Laat weten wat u van onze service en kwaliteit vindt! Stuur ook uw review en bekijk hieronder wat andere klanten zeggen over de ervaringen met de vloeren van Zaanbever.


Augustus 2016: 80m² duoplank

Hallo Sjors, de vloer is fantastisch mooi geworden, echt super! Hij is echt heel mooi al nu. Ook de complimenten aan Mo.

Nogmaals, bedankt !

Fijne vakantie, mocht ik je niet meer spreken.

Groet, Kees



13 juli 2016

125 m² Eiken Rustieke duo plank Fam. Giessen te Amstelveen
“Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn schitterend en precies wat we in gedachte hadden, een mooie stoere vloer met karakter! “



mei 2016

40 m² Eiken onbehandeld, fam. Maas te Beverwijk
” De vloer is af en ja, ja de olie zit er op! We zijn erg blij dat we de kleur van de vloer nog later konden wijzigen, want bij nader inzien oogt een lichte vloer lekker ruimtelijk en neutraal”



juli 2016

78m² eiken duo plank kant & klaar behandeld, fam. Starreveld

“Wij zijn enorm bij met onze nieuwe vloer.

Speciale dank ook aan Rob, die een fantastische klus heeft geklaard!

Dank nogmaals voor de prettige sfeer waarin een en ander tot stand is gekomen.”



Zaandam

“Beste Sjors en collega’s,

Nogmaals bedankt voor de planning, het meedenken, de communicatie en bovenal de prachtige vloer! We hebben al veel complimenten van vrienden en familie gekregen.”



Klant:

“Beste Sjors,

De vloer is prachtig en wij willen je bedanken voor de goede service!”



“Beste Sjors en Claudia,

Bij deze wil ik jullie onze complimenten overbrengen voor het herstellen van onze parketvloer. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat we niet hadden verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn! Ik heb Rob niet meer kunnen spreken vanmiddag, maar willen jullie hem bedanken voor zijn vakmanschap. Het is fijn om te zien dat iemand zoveel passie heeft voor z’n werk!”



“Beste Zaanbever,

De vloer is prachtig geworden, alles in goed overleg met jullie en Rob. Hij heeft enorm zijn best gedaan hiervoor. Vakman van het jaar 2015 mag je wel zeggen!”



“Wij zijn zeer tevreden over de vloer en zijn blij dat jullie hem op tijd konden leggen!”



49 m² jatoba duo planken en trap renovatie

“Beste Sjors,

Parket is afgemaakt en ziet er prachtig uit. Complimenten aan jullie en de parketteur over de hele wijze waarop dit begeleid en geplaatst is.

De trap waar jullie de treden voor geregeld en bewerkt hebben is ook echt prachtig geworden en bij elkaar is het een plaatje”



19-11-2015

“Hi Sjors,

Ik wil graag laten weten dat de parketteur prachtig werk heeft geleverd. Ik ben echt onder de indruk van zijn professionaliteit, hij had voor alles een oplossing en heeft de boel super netjes achtergelaten. Heel veel dank daarvoor, zou je hem dit kunnen doorgeven?

Groet, Marly”



15-10-2015

“Beste Sjors,

De vloer is prachtig! Wij willen je bedanken voor de goede service!

Jan en Marleen

PS: Hierbij een kleine Zeeuwse versnapering voor jullie..”



14-12-2015

Beste Denise,

Vloer is uitstekend gelegd door een echte vakman en we zijn tot op heden zeer tevreden.

Mijn dank,

Rodney Heldoorn

 

 

 



13-12-2015 (visgraat verouderd)

Fijne zaak waar je netjes geholpen wordt. We kregen een stukje vloer mee om thuis te bekijken, er werd ons de mogelijkheid geboden om een gelegde vloer te komen bekijken en ze namen de tijd om ons goed te adviseren. Wat ons betreft een aanrader!

S. Dijcker

 


 

reviews


14-12-2015

Beste Denise,

Vloer is uitstekend gelegd door een echte vakman en we zijn tot op heden zeer tevreden.

Mijn dank,

Rodney Heldoorn

 

 

 


19-11-2015

“Hi Sjors,

Ik wil graag laten weten dat de parketteur prachtig werk heeft geleverd. Ik ben echt onder de indruk van zijn professionaliteit, hij had voor alles een oplossing en heeft de boel super netjes achtergelaten. Heel veel dank daarvoor, zou je hem dit kunnen doorgeven?

Groet, Marly”

Alle reviews >

Kom snel langs voor

onze aanbiedingen!