Vloerverwarming

Vloerverwarming icm een houten vloer

“Kan een houten vloer op vloerverwarming worden gelegd?”

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld, zeker nu in veel nieuwbouw dit steeds meer tot de standaard bouwopties behoort.

Het antwoord is JA.

Wij hebben in ons uitgebreide assortiment de juiste lamelplanken en duoplanken voor toepassing op uw vloerverwarming. Niet elke multiplank of houtsoort is hier geschikt voor. Vraag voor meer informatie één van onze adviseurs, zij kunnen, samen met u, de juiste vloerkeuze bepalen voor een optimaal wooncomfort. (o.a. Eiken, Merbau, Afzelia, Wengé)

Zaanbever levert in nauwe samenwerking met JK vloerverwarmingssystemen al jaren het juiste systeem, tegen een scherpe en concurrerende prijs.

 

Janssen en Krop
Wij leveren het hoogwaardige vloerverwarmingssysteem van Janssen en Krop, sinds jaren één van de meest gerenommeerde systeemleveranciers. Het unieke aan het infreessysteem is dat er ná oplevering van uw (nieuwbouw) huis alsnog vloerverwarming kan worden aangebracht, dmv infrezen. De installatie zal slechts maximaal 1 dag nemen, waarna Zaanbever aansluitend uw houten vloer kan plaatsen.

Voor meer informatie zie: http://www.janssen-krop.nl
Onze adviseurs nemen graag de diverse mogelijkheden met u door, gericht naar een passende oplossing voor uw persoonlijke wensen.

De perfecte aansluiting
De jarenlange samenwerking en expertise maakt het mogelijk dat de werkzaamheden naadloos aan elkaar kunnen aansluiten.

Het vloerverwarmingssysteem wordt in maximaal 1 dag aangelegd, zowel het gebonden systeem als het infreessysteem, welke achteraf prima kan worden aangelegd in uw bestaande zandcement deklaag.

Enkele voordelen van vloerverwarming en vloerkoeling

  • Een temperatuur van 19 tot 20 graden verzorgt een zeer comfortabele gevoelswarmte;
  • Vloerverwarming is onzichtbaar en heeft geen hinderlijke radiatoren, daarmee is het een esthetische en ruimtelijke aanwinst;
  • Vloerverwarming is gezonder en hygiënischer dan alternatieve systemen;
  • Mensen met allergieproblemen of astma-aandoeningen voelen zich aanmerkelijk beter in een ruimte die verwarmd wordt door vloerverwarming.
  • Energie zuinig.

NB: Op vloerverwarming kunt u geen karpetten leggen. Hieronder kan nl. een opeenhoping van warmte ontstaan. In het gunstigste geval komt de te verwarmen ruimte niet goed op temperatuur, maar er kan ook grote schade aan uw parketvloer ontstaan.

reviews


14-12-2015

Beste Denise,

Vloer is uitstekend gelegd door een echte vakman en we zijn tot op heden zeer tevreden.

Mijn dank,

Rodney Heldoorn

 

 

 


15-10-2015

“Beste Sjors,

De vloer is prachtig! Wij willen je bedanken voor de goede service!

Jan en Marleen

PS: Hierbij een kleine Zeeuwse versnapering voor jullie..”

Alle reviews >

Kom snel langs voor

onze aanbiedingen!