Onze diensten

Zaanbever Houten Vloeren

Zaanbever Houten Vloeren is een CBW erkende woonwinkel. Al ruim 26 jaar geleden zijn we begonnen als een klein houtbedrijfje en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in o.a. het produceren, leveren en leggen van o.a. houten vloeren.

Onze tevreden klantenkring reikt tot ver buiten Nederland; ook vanuit de USA, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en België weet de klant ons te vinden. Onze vloeren worden in eigen productie geschaafd en bewerkt, waardoor een continu controle op onze hoge kwaliteitseisen mogelijk is. Wij hebben het hele proces “in eigen hand”, van ruwe plank tot die prachtig gelegde houten vloer met dito uitstraling. Onze jarenlange ervaring en hoge mate van service maakt ons de betrouwbare leverancier die u zoekt.

Zowel voor PVC vloeren, laminaat, vloer renovatie, schadeherstel of groot onderhoud van uw vloer, traprenovatie en vloerverwarming zijn wij de juiste leverancier.
Onze gediplomeerde adviseurs en parketteurs staan garant voor de hoogste kwaliteit in kennis, service en dienstverlening.
Onze eigen gediplomeerde parketteurs zijn ook allemaal gecertificeerd BONA vakman.

Duurzaamheid en het millieu hebben we hoog in het vaandel staan!

Zaanbever is vanuit het besef van sociaal en maatschappelijk belang tevens sponsor van:
– Stichting A.L.S. Nederland
– Stichting Kinderen Kankervrij KIKA
– Stichting “Stop het pesten”
– Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland “Maak de droom waar”
– Beverwijkse operette- en operakoor Animo
– Tennisvereniging “de Spatter” Wormer
– V.V. Velsen Noord
– Scouting Beverwijk

Graag ontvangen wij u in onze mooie showroom in Beverwijk!

Met vriendelijke groeten,

Sjors, Claudia, Denise, John, Rob en Feico

 

 

reviews


“Beste Sjors en Claudia,

Bij deze wil ik jullie onze complimenten overbrengen voor het herstellen van onze parketvloer. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat we niet hadden verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn! Ik heb Rob niet meer kunnen spreken vanmiddag, maar willen jullie hem bedanken voor zijn vakmanschap. Het is fijn om te zien dat iemand zoveel passie heeft voor z’n werk!”


Augustus 2016: 80m² duoplank

Hallo Sjors, de vloer is fantastisch mooi geworden, echt super! Hij is echt heel mooi al nu. Ook de complimenten aan Mo.

Nogmaals, bedankt !

Fijne vakantie, mocht ik je niet meer spreken.

Groet, Kees

Alle reviews >

Kom snel langs voor

onze aanbiedingen!